Promotii

Instructiuni garantie.

            Totusi, exista o serie de factori externi care pot determina aparitia unor erori in functionare sau defecte. In aceste conditii va rugam sa incercati sa determinati daca aceste evenimente se datoreaza echipamentului sau sunt urmare a unor alte cauze (alimentare necorespunzatoare, sisteme de operare nelicentiate sau actiuni ale unor programe nedorite de tip virus sau malware). Unul din factorii principali in functionarea incorecat a sistemului este neintretinerea lui.

            Pentru a evita situatiile neplacute va recomandam:

1. asezarea echipamentului pe mobilier la o inaltine de cel putin 80cm (adica nu pe dusumea!!)

2. folosirea echipamentul in camere sau zone ferite de praf si umezeala.

3. stergerea periodica de praf a mastilor frontale, din spate si laterale cu o carpa uscata.

4. desprafuirea ventilatoarelor accesibile din exterior (ventilatorul spate si ventilatorul sursei de alimentare) cu ajutorul unei pensule si a aspiratorului de praf, cel putin o data la 2-3 luni.

Aceste actiuni va feresc de blocarea acestor ventilatoare si eventual a sursei de alimentare cu urmari neplacute, mai ales ca blocarea sau functionarea cu zgomot a acestor ventilatoare nu face obiectul garantiei, asa cum se specifica in certificat.

 

            De asemenea, recomandam ca setarile din BIOS sa nu fie modificate, decat daca sunteti siguri ca este corecta optiunea dumneavoastra si ca stiti urmarile acesteia. Aceste modificari pot sa determinea deteriorarea sau functionarea incorecta a sistemului, iar in acest caz nu beneficiati de garantie pentru remedierea problemelor, acestea nefiind datorate unor defectiuni fizice. Aceleasi considerente se aplica si la fuctionarea anormala sau nefunctionarea sistemului ca urmare a utilizarii unor sisteme de operare sau pachete de programe fara licenta sau incorect instalate.

            In cazul in care se considera ca este vorba despre o defectiune sau anomalie a echipamentului nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0723280707, sau email: chscom[email protected] pentru o constatare cat mai rapida a problemelor.

            Transmiterea catre atelierul de depanare se face numai in cazul in care este singura solutie. Daca defectul mentionat nu este acoperit de garantie, sistemul are sigiliile deteriorate sau prezinta semne de deteriorare a carcasei (indoiri, lovituri, deformari etc.) sistemul va fi returnat in aceeasi stare in care a venit, va fi scos din evidenta depanatorului si beneficiarul va suporta taxele de transport la primirea retur a coletului. In cazul in care sistemul prezinta defectiuni care sunt sub incidenta garantiei, atunci cheltuielile de transport si costul reparatiei vor fi suportat de unitatea de service.

 

Instructiuni reciclare produse EEE conform prevederilor OUG 195/2005 referitoare la protectia mediului si OUG 5/2015.

 

Clientii trebuie sa tina cont de urmatoarele dispozitii legale:

            Sistemul face parte din grupa de produse EEE, a caror dezafectare este controlata. De aceea aveti obligatia de a nu elimina deseurile echipamentelor electrice si electronice (EEE) ca deseuri menajere nesortate.

            La sfarsitul perioadei de functionare aveti obligatia de a preda acest echipament serviciului public de colectare a deseurilor EEE sau prin centrele de colectare organizate de societati autorizate pentru colectarea lor.

            Este interzisa eliminarea produsului dezafectat prin unitatile de salubritate publica neautorizate sau prin depozitarea sa in spatii publice. Acest lucru este reglementat prin lege de OUG 5/2015 si in concordanta cu politica UE de gestionare a deseurilor echipamentelor IT.

            De asemenea, acest produs se poate returna gratuit la sfarsitul perioadei sale de utilizare, in cazul in care se achizitioneaza un produs nou similar, direct vanzatorului.

            Pentru informarea dumneavoastra pe ambalajul produselor care fac obiectul acestor prevederi, este o imagine care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate. Aceasta imagine este reprodusa mai jos.


Compara
Continue shopping Compare

a fost adaugat in lista ta de dorinte

Continue shopping Lista de dorinte