Thottex Distribution SRL, firma in plina dezvoltare, dispune specialisti pregatiti sa faca fata oricaror provocari in domeniul serviciilor de grafica publicitara, web design, e-commerce, marketing online, promovare si optimizare, consultanta si gazduire web. Compania este specializata in furnizarea de servicii dedicate de web design si ofera solutii complete pentru progresul si extinderea afacerii dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti are o vasta experienta in domeniul marketingului online cat si offline. Proiectele gestionate sunt complexe, plecand de la o grafica moderna pana la aplicatii tehnice care ajuta la dezvoltarea afacerii clientilor nostri.

In concluzie, sustinem orice afacere prin servicii creative, personalizate si profesionale in domeniul web design, comert online, internet marketing, creatie grafica pentru print/web, fotografie si prelucrare imagini, publicitate si consultanta. Asiguram gazduire site si mentenanta web, SEO, productii multimedia si servicii de intretinere specifice comertului online.

Un alt important sector in care activam activam este productia si vanzarea calculatoarelor.

Brandul TTX Computers acopera, speram noi, toate exigentele in materie de PC-uri. Ne adresam atat segmentului HOME/OFFICE cat si celor mai pretentiosi, cu configuratii GAMING. Sistemele sunt gandite si construite armonios, de specialisti, imbinand componente de cea mai buna calitate.

Orice computer livrat este in prealabil supus tuturor testelor de functionare/performanta existente.

Intr-o societate dominata de criza timpului consumat pentru desfasurarea activitatii generatoare de profit, utilizarea intensiva a retelelor de calculatoare in scopul optimizarii si eficientizarii sale este in continua crestere.

Complexitatea problemelor care pot aparea in realizarea si exploatarea acestor retele necesita fie solutii cu personal propriu, fie utilizarea unor servicii specializate din partea unor societati distincte, cu profil corespunzator.

Prima solutie este sau scumpa sau cu un grad de risc ridicat sau chiar cu amandoua neajunsurile, functie de gradul de dezvoltare al informatizarii activitatii respectivei societati.

In aceste conditii, solutia optima este externalizarea sub o forma sau alta a proiectarii, implementarii, securizarii si intretinerii acestor retele, mai ales in cazul in care exista si activitati de acces la internet cu serviciile corespondente.

Avantajele unor astfel de solutii:

- se presteaza numai serviciile care sunt necesare;

- profesionalismul unei societati specializate pe aceste domenii cu mare experienta, nu poate fi concurat de formarea unui minicolectiv IT care se va specializa in timp, conumand energie si resurse financiare;

- societatea partenera este atat sub incidenta responsabilitatii contractuale referitoare la calitatea serviciilor asigurate, cat si sub deplina confidentialitate asupra activitatii beneficiarului;

- in functie de contract si natura activitatii beneficiarului, serviciile pot fi permanente (24/7) sau part time, aspect dificil de pus in practica cu personalul angajat;

- se poate asigura un pachet de servicii (proiectare, implementare, intretinere si securizare) care are avantajul realizarii unui sistem omogen, fiind gestionat de o singura societate;

- solutiile externalizate sunt mai ieftine decat utilizarea colectivelor proprii de intretinere IT;

- contractele se pot face pe termen lung (intretinere si exploatare) sau sistem one time (proiectare si implementare).

De aceea, societatea noastra ofera solutii complete de proiectare, implementare, administrare, service si suport tehnic pentru retele locale IT, inclusiv acces la internet si/sau servicii punctuale in oricare din domeniile enumerate.

Lucrarile din domeniile enumerate se refera la :

- proiectare si implementare retele LAN/WAN;

- administrare si service pentru acestea;

- administrare si intretinere servere LINUX/Windows;

- administrare si intretinere statii Windows/Linux/OSX;

- administrare si intretinere echipamente active retea (router, switch, acces-point etc.);

- realizare sisteme de alimentare de urgenta cu energie electrica;

- conectare si administrare legatura internet;

- configurare, instalare si intretinere echipamente periferice;

- intretinere hard/soft preventiva periodica a echipamentelor la sediul clientului;

- instalare solutii antivirus si scanare periodica antimalware la sediul clientului;

- interventii remote la cererea beneficiarului;

- creare website, magazine on-line;

- gazduire si administrare domenii, website, emagazine, mailserver, dataserver;